We will update our Terms and Conditions in English language soon.

You can find it for now in Romanian language bellow.

Prin preluarea coletului si plata contravalorii acestuia, clientul este de acord cu urmatoarele conditii contractuale:

CONSUMATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 14 ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.

Returnarea se face postal, prin curier sau la sediul nostru, fara ramburs. Transportul returului va fi suportat de catre client. Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de factura, chitanta in original, sau de copii ale acestor documente, in cazul returnarii partiale, formular de retur completat (puteti descarca formular de retur online AICI). In cazul returnarii produsului pentru rambursarea sumei achitate, clientului I se va returna intreaga suma de banii achitata initial in termen de 14 de zile calendaristice de la data primirii coletului. Pentru reclamatii si service post-vanzare va rugam sa va adresati la telefon 0790 469 200 sau prin email la info@ilove24.ro. Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in O.G. nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor.

Prin garantia oferita nu sunt afectate drepturile consumatorului oferite de OG 21/21.08.1992 si L 449/12.11.2003.

Va rugam sa ne furnizati datele complete ale contului dumneavoastra bancar pentru a va returna banii in cel mai scurt timp posibil. Pentru aceasta avem nevoie de numarul de cont, de numele bancii si de sucursala.

CONSUMATORUL NU POATE DENUNTA UNILATERAL CONTRACTUL IN CAZUL PRODUSELOR CARE, PRIN NATURA LOR, NU POT FI RETURNATE SAU CARE SE POT DEGRADA ORI DETERIORA RAPID.

Datele de identificare ale comerciantului si ale consumatorului, precum si produsele ce fac obiectul prezentului contract la distanta si pretul acestora sunt cele mentionate in factura.

Conditiile de mai sus nu se aplica produselor cumparate direct din magazin.

CONSUMATORII CARE ACHIZITIONEAZA PRODUSELE DIRECT DIN MAGAZINELE NOASTRE DE PREZENTARE, NU BENEFICIAZA DE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSELE CUMPARATE.

CERTIFICAT DE GARANTIE

SC European Supplies & Services SRL declara pe proprie raspundere ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantilor, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producatori.

SC European Supplies & Services SRL da garantie pentru vicii ascunse si defecte de fabricatie care incepe de la data preluarii produsului, pe o perioada de 30 de zile pentru produsele de larg consum si cele gonflabile, de 6 luni pentru produsele de fitness si de 24 luni pentru articolele de folosinta indelungata.

Modalitati de asigurare a garantiei:

Garantia se acorda pentru produsele comercializate de SC European Supplies & Services SRL ale caror recomandari de utilizare au fost respectate; nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere, manipulare.

Orice reclamatie va fi insotita de factura fiscala si de certificatul de garantie, eventual si un process verbal in care descrieti nemultumirea dvs., in cadrul termenului de garantie mentionat.

SC European Supplies & Services SRL se obliga ca, dupa receptionarea produsului reclamat ca defect, sa procedeze la solutionarea reclamatiilor considerate intemeiate, in termen de 15 zile calendaristice, prin una din urmatoarele masuri reparatorii:

1. Repararea produsului

2. Inlocuirea produsului cu altul identic.

Optiunea privind masura reparatorie apartine clientului, cu exceptia cazului in care masura reparatorie solicitata este imposibila sau disproportionate in raport cealalta masura reparatorie.

Daca repararea sau inlocuirea sunt imposibile sau daca masura reparatorie ar fi luata cu inconveniente majore pentru consumator, clientul are dreptul la rezolutiunea totala sau partiala a contractului , dupa caz, si respectiv la restituirea contravalorii totale sau partiale a produsului.

Termenul de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data inregistrarii reclamatiei pana la data receptiei produsului reparat.

Defectele aparute in termenul de garantie ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de catre serviciul post-vanzare, se repara gratuit de SC European Supplies & Services SRL.

Orice reclamatie in cadrul perioadei de garantie se solutioneaza prin trimiterea coletelor prin posta pe adresa Departamentului de Relatii Clienti indicate pe factura.

Personalul SC European Supplies & Services SRL nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor defecte.

INFORMATII PRIVIND DEEE

a) Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

b) cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;

c) colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE, de catre SC European Supplies & Services SRL (conform pct. d) si prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE;

d) SC European Supplies & Services SRL aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat; clientii SC European Supplies & Services SRL pot preda in mod gratuit, la punctul de colectare specificat la momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie, DEEE echivalent, in Str.Poiana Florilor nr.15, sector 4, Bucuresti.